Луната е в знак Козирог до 19:57ч  Емоционалният фон в този

...
Луната е в знак Козирог до 19:57ч 
Емоционалният фон в този
Коментари Харесай

Днес се разкрива портал от информация от минало, настояще и бъдеще

Луната е в символ Козирог до 19:57ч 

Емоционалният декор в този интервал един от най-стабилните. Луната ни подтиква да бъдем по-предпазливи, по-спокойни, по-практични и рационални. В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. 

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Луната се движи на луфт от 18:05ч до 19:57ч, след което минава във въздушния знак Водолей. 

Лунен календар: 4 лунен ден от 10:29ч на 15 декември до 11:11ч на 16 декември

Днес Луната задейства скритите осведомителни потоци от предишното, сегашното и бъдещето. В 4-ти лунен ден се разкрива портал от информация, който е значимо да се ръководи вярно. Изборите, които вършиме в 4-ти лунен ден, ще окажат въздействие върху живота ви през останалата част от лунния месец, само че могат да ви обиден и надалеч в бъдещето. Вашият персонален парадайс и обликът на вашето Дърво на благоденствието ще зависят от решенията, които вземате: дали ще бъде зелен и разцъфтял, или изсъхнал и ялов.

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво ” или “Дървото на познанието ”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този лунен ден е подобен - ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене ” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи ”. 

Това е лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. В четвъртия лунен ден човек може да получи отбраната на егрегор. Това се случва, когато научаваме уроците си, трансформираме се, вярно оценявайки обстановката, което лежи върху нас като тежък товар.

Четвъртият ден се назовава " Аум " – обвързван е с гърлената чакра, ларинкса, затова, произнасянето на звуци, мантри е потребно, звуците пречистват менталното тяло. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ.

Количеството контакти е за предпочитане да се лимитират. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, с близки, само че по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате дейни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета. 

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. 

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР